Vilkår
Handelsvilkår for 8-bikes.dk - og følgende websites som kan ses i domain liste i bunden.

§1 Parterne
Forretningsvilkår gælder mellem
8-bikes.dk V/ Vanløse cykelcenter, Cvr. nr.: 36712880, Jernbane alle 88, 2720 - Vanløse, Danmark (i det følgende benævnt 8-bikes.dk ) og den registrerede kunde (i det følgende benævnt Kunden)

§2 Bestilling/Aftaleindgåelsen
Aftalen indgås hovedsageligt ved Kundens elektroniske bestilling på vores Website. Derudover kan købsaftale indgås enten skriftligt (herunder via E-mail) eller mundligt (herunder telefonisk). Aftalen anses først for indgået, når Kunden modtager en skriftlig bekræftigelse fra
8-bikes.dk

§3 Aftalens indhold
8-bikes.dk forberholder sig ret til, at ændre de til enhver tid gældende forretningsvilkår. Kunden er underlagt de forretningsvilkår der er gældende på bestillingsdatoen. Forretningsvilkårene finder anvendelse på alle aftaler der ingås mellem 8-bikes.dk og Kunden som de eneste vilkår og erstatter alle andre vilkår.

§4 Reklamationsret
Stk. 1. I henhold til købelovens regler yder Vanløse cykelcenter en reklamationsret på 2 år.
Stk. 2. Afhjælpning. 
8-bikes.dk  forbeholder sig ret til at afhjælpe fejl og mangler ved varer i overensstemmelse med Købelovens regler.
Stk. 3. Returnering. For regler angående returnering af varer se § om returvarer
Stk. 4. Tilbagesendte varer vil blive testet af
8-bikes.dk. Forefindes der ingen fejl eller mangler ved varen vil kunden blive opkrævet et testgebyr samt forsendelsesomkostninger tilbage til kunden. Testgebyret udgør 100 kr. pr. inkl. moms pr. påbegyndt 15 min.

§5 Produktinformation

Stk. 1.
8-bikes.dk bestræber sig på, at oplyse så præcist og korrekt om de pågældende produkter som muligt. Der tages dog forbehold for trykfejl.
Stk. 2. Billederne der findes på Følgende domainer som kan ses i domainliste i bunden af siden, er eksempler og er ikke en del af aftalegrundlaget.


§6 Priser
Alle priser er angivet inkl. Moms, medmindre andet udtrykkeligt fremgår.

§6.2 Pris Garanti
Finder du varen billigere et andet sted, om det er en fyssisk butik, eller en net handel, får du varen til samme pris, samt en pris garanti gave.
( Pris garantien gælder kun i Danmark og ikke varer som er set i udlandet! eller en udenlandsk hjemmeside som har en side på dansk )

§7 Betaling
Stk. 1. Kreditkortbetaling.
Det er muligt at betale med kreditkort hos
8-bikes.dk. Vi modtager Dankort. Betalingerne foretages via PBS.
Betalingen kan i vise tilfælde blive trukket før modtagelse når køber har godkendt bestillingen og ved der er ventetid på varen.
dette gøres på alle speciel ordre da ladcyklen el. lign. er bygget efter kundens egne ønsker.

§8 Levering
Levering vil, alt efter lagerstatus, ske inden for 2 hverdage efter betaling.
8-bikes.dk bestræber sig på altid, at have de mest populære produkter på lager.

§9 Fortrydelsesret
I forbrugerkøb hvor bestillingen af varer foretages via internettet har forbrugeren i henhold til Forbrugeraftaleloven ret til 14 dages fortrydelsesret. For at kunne fortryde sit køb efter de 14-dages fortrydelsesret er det et krav at varen leveres tilbage i original ubrudt emballage, og at vare og emballage er i samme stand som ved købets afslutning.

Pr 13/6 - 2014 er flg. principper for håndtering af forbrugeraftalelovens § 24, stk. 5 – forbrugerens hæftelse for forringelse af varens værdi.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Eller med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede varen i en butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der bekrevet ovenfor, betragter vi varen som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købesummen retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Ved handelsmæssig værdi skal forstås den pris, sammenlignelige varer sælges til brugt mellem erhvervsdrivende.  


Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt hvor varen overdrages til forbrugeren. Ved brug af fortrydelsesretten vil den oprindelige købesum blive tilbagebetalt.

Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten er, at varen tilbageleveres i original emballage og i væsentlig samme stand som da varen blev modtaget.. Hvis varen leveres tilbage inden for de 14 dages fortrydelsesret, men ikke tilbageleveres i væsentlig samme stand, eller uden original emballage, forbeholder
8-bikes.dk sig retten til at fratrække en forholdsmæssig andel af dit returbeløb, svarende til værdiforringelsen som varen har lidt - typisk 20-50% af varens pris.

For at kunne benytte den almindelige 14-dages fortrydelsesret, så skal varen være afleveret til Post Danmark (eller anden fragtmand) senest 14 dage efter modtagelsen og/eller være tilbageleveret til
8-bikes.dk, Jernbane alle 88, 2720 Vanløse ligeledes inden 14 dage efter modtagelsen. priser på returforsendelser finder du f.eks. på www.post.dk


Ved anvendelse af fortrydelsesretten skal varen venligst returneres i ORIGINAL EMBALLAGE. Manglende ORIGINAL EMBALLAGE medfører oftest en forringelse af salgsværdien, hvorfor De ud fra en vurdering foretaget af os, vil blive krediteret et tilsvarende mindre beløb svarende til forringelsen. I værste fald kan manglende ORIGINAL EMBALLAGE m.v. medføre, at købet ikke kan fortrydes.

Ved montering af cykler ect sammensat efter kundens ønske, er der ikke længere fortrydelsesret fra og med det tidspunkt, hvor kunden har givet samtykke til at monteringen kan begynde.

I henhold til forbrugeraftalelovens § 19, stk. 2, 3.pkt., så påhviler det forbrugeren at afholde omkostninger forbundet ved returnering af varen.

Når du køber på
8-bikes.dk er du beskyttet af forbrugeraftaleloven.

§10 Returvarer
Har du en returvare bedes du udfylde formularen under "RETURVARER". Derefter vil du få oplyst alle nødvendige forsendelsesoplysninger. Forsendelse af returvarer sker for kundens regning medmindre andet konkret er aftalt.
Ved valg af "Pengene retur",
8-bikes.dk tilbagebetaler det fulde beløb inklusiv 8-bikes.dk's forsendelses omkostninger.
§10.1 Bytte garanti
vi har som nogle af de eneste 365 dages bytte garanti. For at kunne benytte 365 dages bytte garanti er det et krav at varen leveres tilbage i original ubrudt emballage, og at vare og emballage er i samme stand som ved købets afslutning.
Der vil kunne blive handlet for og til den billigste markedspris vi har på den pågældende varer, foruden du selv har givet mindre og det er det beløb der vil blive taget udgangspunkt i!§11 Fortrolighed
Stk. 1. Logstatistik bruges på vores website og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm. På vores website anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Desuden knyttes oplysningerne i log-statistikken til de kunder og brugere, der besøger websitet, såfremt brugeren tilkendegiver navn, adresser og andre oplysninger i forbindelse med et køb på websitet, eller oprettelsen af en brugerprofil.

Logstatistik bruges desuden til: Personalisering af markedsføringen mod brugeren at skabe øget brugervenlighed.

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: Navn, Adresse, Telefonnummer, E-mail-adresse.

Personoplysningerne registreres hos
8-bikes.dk og opbevares af Linsoft IT.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Følgende grupper af medarbejdere har adgang til de registrerede oplysninger: Ledelsen, Salg og markedsføring, Administration og bogholderi

Alle oplysninger vedr. kreditkort betalinger krypteres hos DanDomain A/S.
Der registreres ingen personfølsomme oplysninger, herunder kreditkortnummer mv. på denne webside.

Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.

Som registreret hos
8-bikes.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til 8-bikes.dk via e-mail.

§12 Tvister

Stk. 1. Værneting.
Værneting er det til enhver tid gældende hjemting for
8-bikes.dk Stk. 2. Lovvalg.
Dansk lovgivning finder anvendelse på aftaler indgået mellem
8-bikes.dk og Kunden.

§13 Gyldighed
Disse vilkår træder i kraft den 1. november 2010.