OM OS      KONTAKT       CYKELVÆRKSTED       KLICKfix CYKELUDSTYR

heart promo Spørgsmål ring: + 45 82 82 88 88

Betal med: heart promo 

Guide til børnecykler

Altid gode tilbud på kvalitets børnecykler hos Vanløse Cykelcenter, 2720 København

Leg, motion og frisk luft er essentielt i børns opvækst! - Når dit barn lærer at cykle, udvikles barnets motorik, og dit barn bliver hurtigt mere mobilt og selvstændigt. 

 

Børnecykler fås i mange priser og kvaliteter, og det kan være lidt af en jungle at finde den helt rigtige størrelse, og hvilken type børnecykel skal man vælge, samt hvad skal man være opmærksom på ved valg af børnecykel? I denne guide nedenfor har vi forsøgt at besvare disse spørgsmål. Men du er altid velkommen til at komme forbi vores cykelbutik og få vejledning til valg af den helt rette børnecykel til dit barn.

 

Her hos Vanløse Cykelcenter i 2720 København, Vanløse, har vi valgt at forhandle nogle af de bedste børnecykler på markedet. Vi holder altid vores priser nede og har 100% prismatch, så hos os køber du altså en billig børnecykel, uden at gå på kompromis med kvaliteten på cyklen. 

 

Se de smarte og billige børnecykler her!

 

Smarte kvalitets børnecykler i 2720 København, Vanløse

 

Kvalitet holder bare længere

 

Vi har hos Vanløse Cykelcenter gjort os umage i udvælgelsen af børnecykler, hvor fokus er på børnecykler, der holder til det danske vejr og de strabadser, som børnecyklerne unægteligt får under leg. Udvalget dækker over seje og flotte børnecykler til både drenge og piger og cykelmærker bag er blandt andet Conor børnecykler, Cube børnecykler, Puky børnecykler, MRC børnecykler, Von Backhaus børnecykler og Winther børnecykler, som alle er kendetegnet ved høj kvalitet. Hos Vanløse Cykelcenter kvalitetssikrer vi også altid børnecyklerne inden levering eller afhentning, hvilket er din garanti for en børnecykel i tip-top stand.

 

Når du ønsker at lære dit barn at cykle, er det altid nemmere, hvis I har en god børnecykel. Der er desværre kommet mange rigtig dårlige børnecykler til Danmark, hvor man ikke har tænkt på det dansk klima, og hvor børnecyklerne meget hurtigt ruster væk. Det er uhyre vigtigt, de praktiske ting ved børnecyklen er i orden, samt at børnecyklen og bremserne er sikkerhedsgodkendt. Det er vores erfaring, at både forældre og barn får den bedste oplevelse med deres barnecykel, hvis man går uden om de skrabede modeller, de har nemlig rigtig svært ved, at kapere det barske danske vejr, hvor børnecyklen bliver udsat for vand og salt, hvilket får den til at ruste. Der er normalt mindre vedligeholdelsesudgifter ved kvalitets børnecykler, og på den måde tjener investeringen sig ind, og giver samtidig en bedre oplevelse. Køber du en kvalitets børnecykel, så holder den sig flot længere tid, derved kan du også få mere for børnecyklen, hvis du en dag vil sælge den, når dit barn er vokset fra størrelsen. 

 

Hvilken cykel skal jeg vælge?

Hos Vanløse Cykelcenter har vi et stort udvalg af seje og flotte børnecykler til drenge og piger og vi har naturligvis også børnecykler med støttehjul, hvis det er barnets første cykel.

 

Hvis du er i tvivl om hvilken børnecykel du skal vælge; hvilken størrelse eller hvilket tilbehør som passer til, så er vi hos Vanløse Cykelcenter altid klar til at hjælpe dig. Vi følger altid med i de nyeste trends og kan altid rådgive dig om, hvad der sker indenfor børnecykler og andre cykler i cykelbranchen. Derudover besidder vi stor viden fra mange år i branchen og jævnlige deltagelse på kurser, så hos os kan du altid få gode råd og vejledning til valg af den næste børnecykel af en rigtig cykelekspert.

 

Alt udstyr bliver monteret gratis

Alt tilbehør og udstyr som du køber sammen med børnecyklen, bliver monteret gratis inden levering eller afhentning. Det klarer vores faguddannede cykelmekanikere for dig, hos os skal du  ikke betale for, at få det monteret på din købte børnecykel, som så mange andre steder! - Hos Vanløse Cykelcenter matcher vi altid landets bedste priser på vores cykeltilbehør og reservedele også til børnecykler.  

 

Størrelses guide

Når man skal vælge en børnecykel til et barn og finde ud af hvilken størrelse der passer til sit barn, skal man kigge på hvor mange tommer børnecykel er og finde en, som passer til barnets længde på benene. Den letteste måde at finde ud af, hvilken tomme børnecykel som dit barn skal bruge, er ved at se Puky's guide nedenfor. Denne størrelsesguide kan bruges til mange børn. Men bemærk at specielt juniorer fra 10 - 14 års alderen vokser forskelligt, og ofte skal have en 26" eller mere. Derfor er denne guide kun vejledende.

 

Herunder i skemaet vises Puky's estimerede guide for størrelser på børnecykler, som der også kan tages udgangspunkt i på vores andre mærker: 

 

Puky størrelses guide for børnecykler

 

Hvordan måler jeg min skridtlængde?

Når man skal vælge en børnecykel til et barn, skal man kigge på hvor mange tommer cyklen er og finde en, som passer til barnet længde på benene. Nogle tror, at det er nok at vælge alene ud fra barnets alder, men børn på samme kan være meget forskellige i størrelse. For at kunne finde den korrekte stelstørrelse, er det nemmeste at måle barnets skridtlængde. Det gør du ved, at barnet står på fladt gulv, uden sko på og med ca. 15 cm afstand mellem benene. Så måler du fra skridtet på indersiden af benet og helt ned til gulvet. Grunden til at måle skridtlængden er, at finde den nødvendige længde på cyklens sadelrør, og den længde der skal være fra sadlen og ned til pedalerne, da det vil være ubehageligt for barnet, hvis det kører på en cykel som enten er for lille eller stor.

 

Hvad med hjulstørrelsen til børn og junior?

Når man taler om hjulstørrelser på børnecykler og junior cykler, så har det mere betydning for barnets højde, end de har på cykler til voksne. Derfor er det vigtigt, at du vælger den hjulstørrelse, som passer til dit barns alder og højde.

Er dit barn enten mindre eller højere end sin alder, skal du være opmærksom på, at det måske skal have en anden størrelse hjul, end først antaget. Guiden herunder viser, hvilken hjulstørrelse man som tommelfingerregel skal vælge på barnecyklen.

 

  Alder

  Højde

  Hjulstørrelse ”

  2,5 - 4 år

  94-104 cm.

  12”

  3,5 - 6 år

  104-110 cm.

  16”

  5 – 7 år

  110-116 cm.

  18”

  6 – 8 år

  116-126 cm.

  20”

  8 - 10 år

  126-140 cm.

  24”

  10 – 14 år

  140-152 cm.

  26”