OM OS      KONTAKT       CYKELVÆRKSTED       KLICKfix CYKELUDSTYR

heart promo Spørgsmål ring: + 45 82 82 88 88

Betal med: heart promo 

 Covid-19 Restriktioner

Vanløsecykelcenter.dk støtter op om regeringens Corona tiltag.

Dog vil vi meget gerne kunne betjene dig bedst muligt via support og salg.

Vores webshop holder åbent døgnet rundt og vi leverer hurtigt din ordre efter din bestilling. Du har også mulighed for at afhente din bestilling ude foran vores butik (bank på vores dør, så åbner vi for dig)

Vores butik på Jernbane Alle 88b, 2720 Vanløse er lukket frem til Søndag d. 17 Januar, men vi kan stadigvæk tage i mod reparationer og serviceopgaver med forudgående aftale. Kontakt os enten via tlf. +45 82828888 eller skriv en mail til os på Info@vanlosecykelcenter.dk - Ved afhentning/udlevering af en reparation eller serviceopgave skal denne være betalt før afhentningen.

Vil du prøve en cykel - Book en prøvetur

Har du lyst til at komme forbi vores butik og prøve en cykel, så har du muligheden for det ved at skrive en mail til os på Info@vanlosecykelcenter.dk eller ringe på tlf. +45 82828888 og booke en tid. Når du kommer hen til os på den aftalte tid, vil cyklen stå klar til dig på bagsiden af vores butik ved parkeringspladsen. Vi har desværre ikke mulighed for at give dig ret meget råd og vejledning før eller efter prøveturen grundet Covid-19. Er du interesseret i af købe cyklen efter din prøvetur skal bestillingen foretages online da butikken er lukket pga. regeringens Corona tiltag. Vi sidder selvfølgelig klar på telefonen +45 82828888 hvis du skulle få brug for hjælp eller har spørgsmål til din bestilling.

Værnemidler

Når du afhenter din bestilling, reparation eller serviceaftale eller du har booket en tid til at prøve en cykel skal du bære mundbind eller visir.
Personalet vil også bære også mundbind eller visir ved udlevering af bestillinger, reparationer el. serviceopgaver.

Åbningstider - til og med d. 16 Januar

Mandag til fredag: 09.00-17.30
Lørdag: LUKKET

Se også- vores normale åbningstider