OM OS      KONTAKT       CYKELVÆRKSTED       KLICKfix CYKELUDSTYR

heart promo Spørgsmål ring: + 45 82 82 88 88

Betal med: heart promo 

Cykel reparation

Femstjernet Cykelværksted i 2720 København Femstjernet Cykelværksted i 2720 København

Vores 5-stjernede cykelværksted der udelukkende beskæftiger faguddannede cykelmekanikere med speciale i elcykler, racercykler, mountainbikes, børnecykler og selvfølgelig den almindelige cykel, og bliver til stadighed sendt på kurser, så de hele tiden er opdateret med det nyeste indenfor cykelreparation! - På vores cykelværksted får du en professionel og holdbar reparation.

En god og grundig forårsrengøring er en sikker genvej til en god sæsonstart. Får du både rengjort cyklen og skiftet de dele, der måtte trænge til det. Så er du godt rustet til at klare de første lange ture, uden bekymringer om at udstyret svigter. Endvidere kan forårsklargøringen blive begyndelsen på en god vane, hvor du får plejet og vedligeholdt din cykel løbende.

Vi er beliggende på Jernbane alle 88b i Vanløse, 2720 København i cykelafstand fra København centrum og i gåafstand fra togstation, og vi reparerer og servicerer cykler fra hele Storkøbenhavn. Mulighed for lånecykel, når du skal have repareret din cykel hos os, resever i forvejen.

Uanset dit behov for cykelreparation kan vores uddannede cykelmekanikere klare opgaven. Vi foretager både de traditionelle og de mere komplicerede reparationer på cykler, og der findes ikke den del af en cykel, vi ikke kan udskifte eller reparere. Vores cykelværksted er servicemindet og professionelt, og vi reparerer alle cykelmærker fra dag til dag, hvis vi har reservedelene hjemme.

Du kan trygt aflevere din cykel til reparation eller service hos os alle dage. Uden for åbningstid kan du stille cyklen udenfor og løgge koden eller nøglen i en kuvert sammen med dit tlf.nr. og smide den ind af brevsprækken i vores dør, så kontakter en af vores faguddannede cykelmekanikere dig for at aftale nærmere! (OBS - At stillle cyklen udenfor forretningen er på eget ansvar, samt at koden til cyklen ikke kan aflæses gennem kuverten).

Vejret kan være hårdt mod din cykel, men vi hos Vanløse CykelCenter holder vi jer og jeres cykler kørende, hvadenten I/du kommer og skal have repareret  damecykel, herrecykel  mountainbike, racercykel, elcykel, juniorcykler, børnecykelløbecykel. eller en ladcykel.

trænger din cykel til en smørring eller en større reparation, så kan vi hos Vanløse Cykelcenters cykelværksted tilbyde en profesionel og holdbar reparation! - Altid fra dag til dag foruden andet aftales!

 

bosch ebike service

 

Vanløse CykelCenter
Jernbane alle 88b
2720 Vanløse
Mail: Info@vanlosecykelcenter.dk
 
Åbningstider:
Man-torsdag 10:00 - 17:30
Fredag 10:00 - 18:00
Lørdag 10.00 - 14.00
Søndag: Lukket
Webshop selvfølgelig åben for bestilling 24/7
 

 

 

 

KLICKFIX CYKELUDSTYR I 2720 KØBENHAVN

KLICKfix cykeludstyr & cykeltilbehør hos Vanløse Cykelcenter i 2720 København

 Vi har det største KLICKfix cykeludstyr og cykeltilbehør i DK og KBH, som du kan finde på www.klickfix.dk eller i vores fysiske cykelforretning i 2720 København. Vi hos Vanløse Cykelcenter vil med glæde at vise dig vores store sortiment af klickfix cykeludstyr og cykeltilbehør både på vores hjemmeside og vores fysiske butik.

Vi har fyldt et helt rum op kun med klickfix cykeludstyr. Vælg blot afhentning i butik og vi monterer dit hos os købte cykeludstyr på din cykel!

Så hvis du mangler en cykelkurv, cykeltaske, en cykeladapter, et cykelbeslag eller andet cykeludstyr eller måske bare en reservedel så find det på www.klickfix.dk siden eller kontakt os, så hjælper vi dig med at finde, det du har brug for, og det du står og mangler.