OM OS      KONTAKT       CYKELVÆRKSTED       KLICKfix CYKELUDSTYR

heart promo Spørgsmål ring: + 45 82 82 88 88

Betal med: heart promo 

TILBUD OG BILLIGE CYKLER I KBH

BILLIGE CYKLER KBH

Vi har nogle af landes billigste priser på cykler og vores KLICKfix cykeludstyr, og vi har 100% prismatch. Hos os finder du et af Københavns bedste udvalg af billige kvalitets cykler og ikke mindst cykeludstyr og cykeltilbehør. Vi har i årevis arbejdet professionelt med cykler og alt vores personale i forretningen er uddannet cykelmekanikere og specialister, som står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette cykel, som passer perfekt til dig. Vores cykelmekanikere bliver til stadighed sendt på kurser, og kan rådgive dig omkring den korrekte stelstørrelse, fordele og ulemper ved en bestemt elmotor og andet elektrisk system, hvad forskellene er mellem de forskellige modeller, mærker og elektriske systemer og meget andet.

Vanløse Cykelcenter er beliggende Jernbane alle 88b, 2720 KBH i cykelafstand fra KBH centrum, KBH Ø, KBH K, KBH  N, KBH NV og KBH SV og har leveret cykler til København i over 10 år. Cykelforretningen hed oprindelig Vanløse Cykler. I 2015 overtog den daglig leder Jesper Bundgaard gennem flere år cykelforretning og cykelforretningen skiftede til sit nuværende navn Vanløse Cykelcenter.

Vores udvalg af  cykler og cykeludstyr passer både til den ambitiøse semi-professionelle cyklist, ligesom der også er masser at vælge imellem hvis dit barn skal have sin første cykel eller sin første cykelhjelm. Vi kan også hjælpe med at finde det rette cykeludstyr eller cykeltilbehør.

Vi forhandler de anerkendte cykelmærker, som f.eks. Batavus, Conor, Cube, Nishiki, Raleigh, Puky, Von Backhaus og Winther. Vi har vi faste lave priser og tilbyder billige kvalitets cykler i København, både til forsendelse og afhentning.

Personlig levering af cykler i KBH

Vi leverer personligt eller med fragtmand din nye cykel på din adresse i Storkøbenhavn, men du er også velkommen til at komme og prøve cyklen, samt selv afhente og evt. samtidig få tilpasset din cykel i vores cykelforretning. Vores cykelforretning og femstjernede cykelværksted er beliggende i 2720 KBH, men vi har personlig levering af cykler i hele København og omegn! Så find trygt din cykel i vores cykelforretning eller her på vores webshop og få leveret direkte til døren. Du skal  ikke frygte for at skulle have den helt store værktøjskasse frem inden din cykel kan tages i brug, vi har sørget for at den 100% klar til brug ved leveringen eller afhentningen.

Der er masser af cykler i København og byen er udråbt til en af de bedste cykel-byer i verden. 52 % af alle københavnere cykler hver dag på arbejde eller til studie, mens 36 % af københavnere og pendlere også er på cyklen hver dag - Det giver i alt 1.27 mio. cyklede kilometer pr. dag hele året rundt !

Vi er kendt som en troværdig og kvalitetsbevidst cykelforhandler, der prioriterer god kvalitet og stor kundetilfredshed meget højt til alle vores kunder og vi glæder os til at tage imod dig og hjælpe dig med at finde din næste nye cykel.

Søger du et godt tilbud på cykler i København - Så er Vanløse Cykelcenter i 2750 KBH klart det rette valg som din cykelforhandler i København, hvad enten du er på udkig efter et godt TILBUD  på damecyklerherrecykler, juniorcykler, børnecyklermountainbikesracercyklerelcyklercykel tilbehør og cykel udstyr - Vi har et stort udvalg af kvalitets cykler og nogle af Københavns billigste priser og 100% prismatch, hvis du mod vores forventning skulle finde en af vores cykelmodeller til billigere pris andetsteds, så matcher vi prisen.

DET STØRSTE UDVALG AF KLICKFIX CYKELUDSTYR I KØBENHAVN OG DK

Du finder vores KLICKfix cykeludstyr og cykeltilbehør sortiment her på www.klickfix.dk. Vi har fyldt et helt rum op kun med KLICKfix cykeludstyr, hvor vi har den store ære og glæde at vise dig vores store sortiment af klickfix cykeludstyr og cykeltilbehør både her på vores hjemmeside og i vores fysiske cykelforretning. Så hvis du mangler en kurv, taske,beslag eller måske bare en reservedel så find det på www.klickfix.dk siden eller kontakt os, og vi hjælper dig med at finde det du står og mangler. 

Vanløse CykelCenter
Jernbane alle 88b
2720 Vanløse
Mail: Info@vanlosecykelcenter.dk
 

Åbningstider

Vanløse CykelCenter er åben for online handel 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, 365 dage om året. Vores fysiske cykelforretning i 2720 KBH har åbent på følgende tidspunkter:

Mandag : 10:00 til 17:30
Tirsdag : 10:00 til 17:30
Onsdag : 10:00 til 17:30
Torsdag : 10:00 til 17:30
Fredag : 10:00 til 18:00
Lørdag : 10:00 til 14:00
Søndag Lukket

Ved helligdage vil der være lukket.

 
TILBUD  
UDSALG & TILBUD CYKLER VANLØSE - KØBENHAVN

Køb din cykel hos Vanløse Cykelcenter - Vi har sat vores cykler på TILBUD-UDSALG ned med helt op til 50% - KLICK på udsalgs billedet ovenfor og se alle vores TILBUD-UDSALG !!

Vi har skiftevis tilbud - udsalg på damecykler, herrecykler, børnecykler, elcykler, mountainbikes, racercykler, cykel tilbehør og cykel udstyr.

Her finder du os:

Mange af vores kunder fra København, Vanløse og resten af Sjælland, Fyn, Jylland, Bornholm og resten af ørene handler hos os og foretager deres cykel indkøb blandt vores TILBUD-UDSALG

Du kan sidde i ro og mag bag din computer og købe blandt vores TILBUD-UDSALG. Men vi bliver også glade for at se dig i vores fysiske cykelforretning på Jernbane Allé 88B, 2720 Vanløse, hvor vi har endnu flere tilbud og procenter på vores store sortiment af cykler, end du finder her på vores webshop.

  • Stort udvalg af kvalitets cykler
  • Al personale er uddannet cykelmekanikere
  • Femstjernet værksted
  • 100% prismatch og altid cykler til billige priser
  • Kvalitets el-cykler i vores udstilling