OM OS      KONTAKT       CYKELVÆRKSTED       KLICKfix CYKELUDSTYR

heart promo Spørgsmål ring: + 45 82 82 88 88

Betal med: heart promo 

GUIDE TIL VALG AF BØRNECYKEL

Altid gode tilbud på kvalitets børnecykler hos Vanløse Cykelcenter

Børnecykler - Pigecykler, drengecykler og juniorcykler! - Find de bedste kvalitets børnecykler og løbecykler på markedet. Børnecykler fås i mange priser og kvaliteter. Her hos Vanløse Cykelcenter i 2720 København, Vanløse, har vi valgt at forhandle nogle af de bedste børnecykler  på markedet. Vi holder altid prisen nede og har 100% prismatch, så hos os køber du altså en billig børnecykel, uden at gå på kompromis med kvaliteten på cyklen. 

Leg, motion og frisk luft er essentielt i børns opvækst! - Derfor har vi hos Vanløse Cykelcenter gjort os umage i udvælgelsen af børnecykler, hvor fokus er på børnecykler, der holder til det danske vejr og de strabadser, som børnecyklerne unægteligt får under leg. Udvalget dækker over seje og flotte børnecykler i flere forskellige farver og størrelser til både drenge og piger. Vi forhandler nogle af branchens bedste børnecykel-mærker blandt andet Conor, Cube, Puky, MRC, Von Backhaus og Winther, som alle er kendetegnet ved høj kvalitet. Vi har løbende mange tilbud og udsalg på børnecykler og løbecykler!


Kvalitet holder bare længere

Vores erfaring siger os, at man får den bedste oplevelse med børnecykler , hvis man går uden om de skrabede modeller, de har nemlig rigtig svært ved, at kapere det barske danske vejr, hvor cyklen bliver udsat for vand og salt, hvilket får den til at ruste. Der er normalt mindre vedligeholdelsesudgifter ved kvalitets børnecykler og på den måde tjener investeringen sig ind og giver en bedre oplevelse. Køber du en kvalitets børnecykel, så holder den sig flot længere tid, derved kan du også få mere for den, hvis du en dag vil sælge den, når dit barn er vokset fra størrelsen. Hos Vanløse Cykelcenter kvalitetssikrer vi også altid børnecyklerne inden levering eller afhentning, hvilket er din garanti for en børnecykel i tip-top stand.


Hvilken cykel skal jeg vælge?

Hos Vanløse Cykelcenter har vi et stort udvalg af seje og flotte børnecykler til drenge og piger og vi har naturligvis også børnecykler med støttehjul, hvis det er barnets første cykel.

Hvis du er i tvivl om hvilken cykel du skal vælge; hvilken størrelse eller hvilket tilbehør som passer til, så er vi hos Vanløse Cykelcenter altid klar til at hjælpe dig. Vi følger altid med i de nyeste trends og kan altid rådgive dig om, hvad der sker i cykelbranchen og indenfor børnecykler. Derudover besidder vi stor viden fra mange år i branchen og jævnlige deltagelser på kurser, så hos os kan du altid få gode råd og vejledning til valg af den næste børnecykel af en rigtig cykelekspert.

Se de smarte og billige børnecykler her!  

Smarte kvalitets børnecykler i 2720 København, Vanløse


Alt udstyr bliver monteret gratis

Alt tilbehør og udstyr som du køber sammen med børnecyklen bliver monteret gratis inden levering eller afhentning, det klarer vores faguddannede cykelmekanikere for dig, hos os skal ikke betale for, at få det monteret på din købte børnecykel, som så mange andre steder! - Hos Vanløse Cykelcenter matcher vi altid markeds bedste priser på tilbehør og reservedele også til børnecyklen.  


Hvordan måler jeg min skridtlængde?

Når man skal vælge en børnecykel til et barn, skal man kigge på hvor mange tommer cyklen er og finde en, som passer til barnet længde på benene. Nogle tror, at det er nok at vælge alene ud fra barnets alder, men børn på samme kan være meget forskellige i størrelse. For at kunne finde den korrekte stelstørrelse, er det nemmeste at måle barnets skridtlængde. Det gør du ved, at barnet står på fladt gulv, uden sko på og med ca. 15 cm afstand mellem benene. Så måler du fra skridtet på indersiden af benet og helt ned til gulvet. Grunden til at måle skridtlængden er, at finde den nødvendige længde på cyklens sadelrør, og den længde der skal være fra sadlen og ned til pedalerne, da det vil være ubehageligt for barnet, hvis det kører på en cykel som enten er for lille eller stor.


Størrelses guide

For nogle kan det godt være lidt af en jungle, at skulle ud og købe ny børnecykel og finde ud af, hvilken børnecykel størrelse der passer til netop ens eget barn. 

Herunder viser vi Puky's guide til børnecykel størrelse, som også kan benyttes på vores andre mærker:  

Puky størrelses guide for børnecykler


Hvad med hjulstørrelsen til børn og junior?

Når man taler om hjulstørrelser på børnecykler og junior cykler, så har det mere betydning for barnets højde, end de har på cykler til voksne. Derfor er det vigtigt, at du vælger den hjulstørrelse, som passer til dit barns alder og højde.

Er dit barn enten mindre eller højere end sin alder, skal du være opmærksom på, at det måske skal have en anden størrelse hjul, end først antaget. Guiden herunder viser, hvilken hjulstørrelse man som tommelfingerregel skal vælge på barnecyklen

  Alder

  Højde

  Hjulstørrelse 

  2,5 - 4 år

  94-104 cm.

  12”

  3,5 - 6 år

  104-110 cm.

  16”

  5 – 7 år

  110-116 cm.

  18”

  6 – 8 år

  116-126 cm.

  20”

  8 - 10 år

  126-140 cm.

  24”

  10 – 14 år

  140-152 cm.

  26”