-80%
Sporingschip inkl. 4LED baglygte til bagagebærer
Sporingschip inkl. 4LED baglygte til bagagebærer

Sporingschip inkl. 4LED baglygte til bagagebærer

På lager
Varenummer
3510

Diims sporingschip er et must hvis man har en værdifuld cykel og ønsker at genfinde den hvis den skulle blive stjålet.

Baglygten med 4 lysdioder og indbygget radiosender- Et landsdækkende netværk af køretøjer omkring det danske gader- og vejnet vil via radiobølger udsender et elektronisk radiosignal, der kan opfanges af antennenetværket installeret i FTZ biler som leverer autoreservedele ud til bilforhandlere i hele landet, postbiler og postbygninger. Postbilerne er lige som FTZ bilerne overalt i landet,og Diimses egne satelite sporringsenheder fanger denne diims og den bortkomne genstand hvor denne diims er monteret, skal den blot befinde sig inden for 10-200 meter fra en af dem for at blive registreret.

Special Price 99,00DKK Regular Price 499,00DKK
BESKRIVELSE

Diims baglygten er GENIAL! og med indbygget sporingschip og 4 kraftige LED lige til at sætte på dit bagagebærer, og passer på alle bagagebærer med 50mm eller 80mm hul afstand, hvor den alm. refleks normalt sidder.

Diims baglygten kan sporres over alt i Danmark!
- Diims er en helt ny og billig metode til genfinding af forsvundne ting. Teknologien er både simpel og effektiv og kan nemt sættes fast på dit bagagebærer på din cykel som du bruger, og som du er træt af at miste. Vi sikrer, at du altid kan holde øje med, hvor dine ejendele befinder sig, siger Nicolai Lind Jørgensen, der er salgschef for Diims-konceptet, som den danske virksomhed Commotive står bag.

Sådan virker den:
Diims baglygten med indbygget radiosender, Et landsdækkende netværk af køretøjer omkring det danske gade- og vejnet vil via radiobølger udsender et elektronisk radiosignal, der kan opfanges af antennenetværket installeret i FTZ biler som leverer autoreservedele ud til bilforhandlere i hele landet, postbiler og postbygninger. Postbilerne er lige som FTZ bilerne overalt i landet,og Diimses egne satelite sporringsenheder fanger denne diims og den bortkomne genstand hvor denne diims er monteret, skal den blot befinde sig inden for 10-200 meter fra en af dem for at blive registreret.

Med Diims baglygten følger der 3 gratis måneders abonnement med, hvorefter et abonnement kun koster 120 kroner for et år, mens to år kan fås for kun 192 kroner hvad der svarer til 8 kroner om måneden.
Alt tilmelding m.m. sker på www.diims.dk

Diims er en batteridrevet, elektronisk enhed, som hjælper dig til at genfinde de ejendele hvorpå den er monteret.
Medfølger 2stk 3xAAA batteri

Baglygten kan ikke sammenlignes med andre baglygter! Diims sporrings baglygten har 4 kraftige LED som hver lyser i 4 forskellige vinkler for at give mest synlighed, hvor på andre mærker og modeller tilsammenligning kun har 1 LED.
Denne baglygte med sporring giver dig ikke bare sporring men også mere sikkerhed og synlighed i trafikken end andre baglygter!

Du kan tage det helt rolig ingen- Ingen kan se der er en sporring i baglygten!

Mere Information
Specifikation
Varens egen vægt 0,3
Spørgsmål til produktet
Spørgsmål til produktet
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.